Glögipäivä

Tänään on hyvä päivä avata glögikausi. 

Ihanaa, mausteista glögiä, villasukat jalkaan ja nojatuoliin nauttimaan takkatulen ääreen. Ihanaa elämää!

Hyvää pikkujoulua!

-katja

Tuunailua

 Aloitin eilen pienen lyhtyjen maalaus projektin.

Olen nimittäin etsinyt laiturin kaiteelle uusia kynttilälyhtyjä löytämättä niitä joten päädyin ostamaan vain kivan muotoiset lyhdyt jotka saisivat valkoisen värin pintaansa.
Tänään sitten aloitin kasailun, voi että pienet ruuvit osavaat sitten olla hankalia.
Ja lopputulos on ihan hyvä. Hieman ehkä itseäni kiusaavat siveltimen jäljet pinnassa, mutta kukaanhan ei niitä taas näe hämärällä laiturilla.


Piipahdimme pikaisesti illalla saunomassa  mökillä, (tarkastamassa myrskyvaurioita) ja mattokin löysi keittiöstä paikkansa. Nyt alkaa tekstikiintiö olemaan kuulemma täynnä. No, tässäkin asiassa varmasti pätee hyvin sanonta "less is more".


Makkarissa saatiin viiniköynnöskranssi viimein seinälle. Vielä ei ole varmaa jääkö se makkariin vai tuleeko siirtymään olkkarin puolelle. Kranssin pitää nyt tovi kuivua joten sen maalaaminen siirtyy ensivuoden puuhiksi. Kranssi on muuten Sastamalasta Puistokadun kukkapuodista, Marianne Holapan käsialaa.




Nyt iltalenkille tuon karvaolion kanssa ja sitten käperrytään sohvan nurkkaan.

Hyvää alkavaa viikkoa!

-Katja




Uuden uusi elämä

 Keittiö ilmettä on jälleen hieman päivitetty.
Vanha aputaso oli jo hieman repsahtanut vanhuuttaan ja tilalle piti tietenkin hankkia uusi.  Pitkän etsimisen jälkeen (lue: vaunuja löytyy miljoona erilaista) päädyimme Huippukalusteesta löytyneeseen Baxton 26 tarjoiluvaunuun josta löytyy tilaa myös viinipulloille jota olimme vailla. Toimitus oli supernopea, vain pari päivää ja vaunu koreili jo mökin keittiössä.

Elloksesta löysin myös nykyisen vihreän maton (kuvassa) tilalle uuden vaalean jossa tietenkin on tekstiä. Vielä se oleilee rullalla kotona ja odottaa pääsyä mökille. Laitan kuvaa heti kun matto pääsee omalle paikalleen.



Mutta missä viipyy talvi, lumia ja pakkanen?
Seuraan välillä jopa hysteerisesti säätietoja odottaen, että jonkun tasoinen kuura valtaisi mökkimaaston.
Lyhdyt ja kyntteliköt on viritetty valmiiksi, mutta se ihana valkoinen uupuu. Piristäisihän se tätä harmaata ja pimeää.

Tämä ihana sydän on Perfect Home:lta. Valo on kätevästi paristokäyttöinen jolla vältimme johtoviidakon lattialta. Nukkuma-aittaan vein tästä pienemmän version. Aitan sisustus on vaiheessa, sillä ellokselta löysin sinne myös uudet pussilakanat sekä valkoisen ihanan päiväpeitteen.

Saapui myös kauan suunnitelut uudet viinilasit, onneksi vain yksi rikkoutuneena. Alunperin takoituksena hankkia Iittalan Essencen viinilasit mutta löysin AmandaB shopista ihanat hieman isomat mutta samalla muodolla olevat viinilasit joissa tietenkin tekstiä...


       "Home, Enjoy every moment, Live life simply"

Kuvassa valkoviinilasi jotka olivat 6 kpl 27€, mielestäni ihan mielettömän edulliset.

Pikkujoulu aika siis alkaa olla parhaimmillaan, se näkyy meillä töissä kiireenä, mutta myös vapaa-ajalla tuntuu olevan koko ajan menoa, odotan itse niin paljon joulua ja aiommekin viettää sen mökillä. Sitä ennen on vielä paljon muutakin odotettavaa, mutta paljastelen sitä vielä tässä lähemmin!!!

Ihanaa pikkujouluaikaa teille kaikille, muistakaahan olla kilttejä sillä tontut alkavat pian hiippailla;-)

-Katja




Myrskyn silmässä

Niinhän se eilinen ilta meni koulutuksen jälkeen kynttilöitä poltellen enkä saanut kuvan kuvaa ladattua. Tässä pari kuvaa eilisesta kestomaskara koulutuksesta ennen ja jälkeen.
Hyvältä näyttää eikös?

-Katja
Ripset ennen maskaraa




Ripset ennen maskaraa
Kestomaskara valmiina
Kestomaskara valmiina

Harmautta ja hammas-särkyä

Sateen ja kaiken harmauden keskellä on ollut hyvä viettää pari sairaspäivää poski turvoksissa.
Maanantaiaamun alkajaisiksi postettiin 3. viisaudenhammas, yksi paha siis vielä jäljellä.
Kahden tikin turvottama poski on ollut mielenkiintoinen kokemus... Kuka ihme on määrännyt, että pitää tulla ylimääräisiä hampaita ja että ne pitää leikata jos ne eivät päätä puhjeta???
Buranan voimalla siis sano mummo lumessa, vai miten se nyt sitten menikään.


Illalla suuntaan kouluttautumaan.
Saamme työpaikalle kouluttajan kouluttamaan meille kestomaskarapalvelua. Mielenkiintoista...
Itse vannoutuneena ripsipidennyskäyttäjänä aion kokeilla kestomaskaran alaripsiini. 100% vedenkestävä, ei tahraa eikä leviä ja kestää käytössä 2-3 viikkoa! 
Laitan illalla vielä kuvia ennen ja jälkeen.

Muuten teinpä sitten totaalisen takin käännön ja löysin täydelliset viinilasit mökille ja tilasin ne tietenkin. Ne eivät nyt sitten ole Iittalaa vaan jotain ihan muuta. Laitan kuvan heti kun saan paketin postissa, toivottavasti ovat yhtä ihanat kuin myyntikuvissa.  Ajattelin, että ehkä mökillä kuitenkin saa olla erilaiset lasit kuin kotona.


Huomatkaa vielä sivun oikeassa yläreunassa arvontaa ihanan Kotiliesi blogin sivuilla, käykää osallistumassa. Nyt kohti koulutusta...

-Katja